Garuose kepta žuvis su svogūnų laiškais, sojos padažu ir čili padažu
Porcijos 4
Gaminimo laikas 20 - 30 min
Reikės:
4 x 125 g. baltos žuvies (jūros lydeka)
1 raudonas čilis
3 cm gabalėlis šviežio imbiero
6 svogūnų laiškai
2 bok Choy (Kinietiškas kopūstas su tamsios žalios spalvos, švelnaus skonio lapais ir mikštu baltų gumbu)
Padažui:
3 v. š. sojų padažo
1 laimas (sultys)
1 v. š. ryžių vyno acto
2 v. š. cukraus
1 v. š. sesamų aliejaus
Padažui, dubenėlyje sumaišykite visus ingredientus ir atidėkite į šoną.
Ant žuvies sudėkite smulkintus svogūnų laiškus, imbierą, čili, bok Choy, apšlakstykite žuvį paruoštu padažu.
Kiekvieną žuvį susukite į laivelio formos panašius paketėlius (taip, kad padažas nevarvėtų ar neišbėgtu kepant).
Kepkite 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 8 - 10 min (jei žuvis šviežia) 15 - 20 min (jei žuvis šaldyta).
Patiekite su Jasmine ryžiais ar kitais virtais ryžiais.
Skanaus !
Komentarai
Rašyti komentarą