Garuose kepta žuvis su svogūnų laiškais, sojos padažu ir čili padažu



Porcijos 4
Gaminimo laikas 20 - 30 min

Reikės:
4 x 125 g. baltos žuvies (jūros lydeka)
1 raudonas čilis
3 cm gabalėlis šviežio imbiero
6 svogūnų laiškai
2 bok Choy (Kinietiškas kopūstas su tamsios žalios spalvos, švelnaus skonio lapais ir mikštu baltų gumbu)
Padažui:
3 v. š. sojų padažo
1 laimas (sultys)
1 v. š. ryžių vyno acto
2 v. š. cukraus
1 v. š. sesamų aliejaus


Padažui, dubenėlyje sumaišykite visus ingredientus ir atidėkite į šoną.


Pasiruoškite 4 didelius lapus kepimo popieriaus ar folijos. Ant kiekvieno kepimo popieriaus (folijos) lapo išdėliokite žuvies gabalėlius.


Ant žuvies sudėkite smulkintus svogūnų laiškus, imbierą, čili, bok Choy, apšlakstykite žuvį paruoštu padažu.


Kiekvieną žuvį susukite į laivelio formos panašius paketėlius (taip, kad padažas nevarvėtų ar neišbėgtu kepant).
Kepkite 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 8 - 10 min (jei žuvis šviežia) 15 - 20 min (jei žuvis šaldyta).
Patiekite su Jasmine ryžiais ar kitais virtais ryžiais.


Skanaus !

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kondensuoto pieno keksiukai

Kepta žuvis

Ežiukai