Kepta žuvis


Reikia:
šaldytos žuvies (Mintajaus filė arba jūros lydekos filė)
žuvies prieskonių
1 - 2 kiaušinių
miltų
aliejaus (kepimui)

Padažui:
majonezo
kečupo
2 sk. česnako

Atšildytą žuvį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Įtrinti prieskoniais. Dubenėlyje suplakti kiaušinius. Žuvies gabalėlius apvolioti kiaušinių plakinyje po to miltuose ir kepti gerai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus.
Iškepusią žuvį, padėti atvėsti.
Padažui paimti nedidelį dubenėlį, jame sumaišyti majonezą su kečupu (norimais kiekiais, vis paragaujant) sudėti smulkintą česnaką ir vėl išmaišyti.
Žuvį valgyti su padažu.

Skanaus!

Šaltinis Mamos užrašai

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kondensuoto pieno keksiukai

Ežiukai