Varškės apkepas


Reikės:
300 g. varškės
2 kiaušiniai
4 v. š. manų kruopų
1/2 puodelio pieno
3 v. š. cukraus
keli lašai romo esencijos


Pirmiausia manų kruopas užpilti pienu ir palikti kol išbrinks.
Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi, sudėti varškę ir viską gerai sutrinti su blenderiu iki vientisos masės (kad neliktų gumuliukų). Supilti išbrinkusias manų kruopas, pagardinti keliais lašais romo esencijos ir viską vėl gerai išmaišyti.
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į masę.
Kepti 180°C temperatūroje apie 30 - 40 min.

Patiekti su saldinta grietine ar persikiniu jogurtu.

Skanaus!

Šaltinis Saulėta Virtuvė

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kondensuoto pieno keksiukai

Kepta žuvis

Ežiukai