Marinuotos alyvuogės



Reikės:
1litras alyvuogių (savo sultyse)
alyvuogių aliejaus
5 - 6 v. š. balzaminio acto
1 citrinos (žievėlė tik)
3 skiltelės česnako
nepilnos saujos kalendros (šviežios)



Alyvuoges nusunkti, perpilti į didesnį indą. Užpilti avyvuogių aliejaus (nereikia, kad apsemtų), balzaminio acto. Sudėti nutarkuotą citrinos žievelę, smulkintą česnaką, smulkintus džiovintus čili, bei taip pat smulkiai sukapotą kalendrą.
Viską gerai išmaišyti ir palikti porai valandų pasimarinuoti.

Tinką naudoti prie visko (mėsos, žuvies patiekalų, salotų ar šiaip kaip papildomą užkandą prie sūrio).

Skanaus!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kondensuoto pieno keksiukai

Kepta žuvis

Ežiukai