Kiaulienos kepsnys su sviestinių pupelių ir chorizo troškiniu

Porcijos: 4
Trukmė: 40 min.

Reikės:
Kiaulienos marinatui:
3 v. š. alyvuogių aliejaus
2 a. š. saldžiosios paprikos
1 a. š. kmynų
šviežių čiobrelio lapelių (~2 stiebeliai)
2 česnako skiltelės
660 g. kiaulienos (pjaustytos kepsniais)

Troškiniui:
250 g. chorizo
1 raudonojo svogūno
2 skiltelių česnako
2 v. š. sauso balto vyno
300 ml. vištienos sultinio
2x400 g. skardinių sviestinių pupelių (Butter beans)


Dubenyje sumaišyti kartu alyvuogių aliejų, saldžiąją papriką, kmynus, čiobrelius, smulkintą česnaką ir pamarinuoti kiaulienos kepsnius, mažiausiai 10 min. (Tik jokiu būdu nenaudokite druskos).
Tuo tarpu galite pasiruošti troškinį. Supjaustyti chorizo griežinėliais ir gilioje keptuvėje pakepinti apie 3-4 min. Įšimti pakepintą chorizo iš keptuvės ir joje pakepinti pusžiedžiais pjaustytą raudonąjį svogūną apie 2-3 min., sudėti česnaką ir dar pakepinti apie 1 min. Įpilti sauso balto vyno ir primažinus ugnį palikti pavirti apie 1-2 min. kol išgaruos alkoholis. Tuomet sudėti atgal pakepintą chorizo, vištienos sultinį ir pupeles. Troškinti (atidengus) apie 10-15 min.
Kol viskas troškinasi galite išsikepti išmarinuotus kaiulienos kepsnius.
Patiekti troškinį kartu su iškepta kiauliena, garnyrui galima naudoti virtas bulves.

Skanaus!

Šaltinis Asda magazine

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kondensuoto pieno keksiukai

Kepta žuvis

Ežiukai