Biscotti su pipirmetėmis


 Reikės:
280 g. miltų
1 a. š. sodos
3 kiaušinių
žiupsnelio druskos
150 g. cukraus
1 a. š. pipirmečių esencijos
3 v. š. anakardžio riešutų
3 v. š. graikinių riešutų
3 v. š. džiovintų spanguolių



Persijoti miltus ir įmaišyti kepimo sodą. Kitame inde išsukti kiaušinius, pipirmečių esenciją, cukrų ir druską, kol masė taps puri ir pabals (naudojau mikserį). Įmaišyti į masę miltus. Sudėti riešutus, spanguoles ir viską gerai išmaišyti.
Įkaitinti orkaitę iki 150°C. Į skardą įtiesti kepimo popieriaus ir paskleisti tešlą taip, kad gautusi maždaug 10 cm. pločio stačiakampis. Kepti įkaitusioje orkaitėje maždaug valandą, kol viršus švelniai parus.
Iškepusį kepinį įšimti iš skardos ir palikti kelioms minutėms atvėsti. Duoniniu peiliu supjaustyti kepinį 0.5 - 1 cm. pločio riekelėmis. Riekeles sudėti atgal į skardą ir kepti apie 10 min., tada apversti ir kepti dar 10 min., kol biscotti gražiai pagels ir sukietės. Ištraukti iš orkaitės, sudėti ant grotelių ir leiti atvėsti.

Skanaus!

Šaltinis Mano Virtuvė

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kondensuoto pieno keksiukai

Kepta žuvis

Ežiukai