Mėsos kukuliai švediškai

Trukmė: ruošti 20 minučių
Porcijos: 4

Reikia:
1 svogūnas
450 g. kiaulienos faršo
1 kiaušinio trynys
šviežių smulkintų krapų
1 v. š. aliejaus
3 - 4 v. š. grietinės

Dubenyje sumaišyti smulkintą svogūną, kiaulienos faršą, dalį šviežių smulkintų krapų ir įmušti kiaušinio trynį. Viską gerai išminkyti. Iš faršo mišinio padaryti apie 12 vnt. kukuliukų.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus, sudėti mėsos kukuliukus ir kepti apie 12 min. Ant iškepusių kukuliukų sudėti grietinę, likusius šviežius smulkintus krapus ir dar keletą minučių pakaitinti keptuvėje.

Galite patiekti su bulvių koše ar juostiniais makaronais.

Šaltinis Easy Cook Magazine

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Kondensuoto pieno keksiukai

Kepta žuvis

Ežiukai