Tortilos su Gruyère sūriu ir špinatais
Reikia:
2 tortilos lakštų
115 g. Gruyère sūrio
saujos šviežių špinatų lapų
15 ml. aliejaus
druskos
pipirų
Įkaitinti keptuvėje aliejų. Įdėti vieną tortilos lakštą ant viršaus išdėlioti riekelėmis supjaustytą sūrį ir špinatų lapus. Pabarstyti druska ir pipirais. Ant viršaus uždėti kitą tortilos lakštą. Prispaudus mentele pakepti apie viena minutę ir apversti. Kitą pusę taip pat pakepti apie vieną minutę. Išėmus iš keptuvės padėti ant pjaustymo lentos ir supjaustyti. Patiekti nedelsiant :)
Skanaus!
P.S Kadangi neturėjau šį kartą Gruyère sūrio, dėjau patį paprasčiausią, kokį radau šaldytuve. :)
Šaltinis 400 three & four ingredient recipes
Komentarai
Rašyti komentarą